Fredag 10. januar kl. 19.00

Underholdning der gør indtryk!

Lasse Kvist er en af Danmarks mest erfarne showhypnotisører, og med sin unikke blanding af hypnose og mentalisme, leverer han uforglemmelig voksenunderholdning til virksomheder og private. Du kender måske Lasse fra bl.a. TV-programmerne “Hypnotisøren fra Skive” og “Hjernehviskerne”, hvor han med humor og indlevelse viser sit håndværk frem

Bevidst om det ubevidste

Med humor og indlevelse, skubber Lasse Kvist til din viden om hvordan hjernen og sindet virker. Gennem praktiske forsøg demonstrer han hvordan vane- og reaktionsmønstre påvirkes, og med et glimt i øjet, bruges hjernen som rekvisit, mens du introduceres til hypnosen fantastisk verden.

Lasse Kvist er en af Danmarks mest erfarne hypnotisører og mentalister, og han har i en årrække udbredt viden om moderne hypnose, og nedbrudt fordomme, gennem foredrag og TV-udsendelser.