TORSDAG 5. SEPTEMBER kl. 19.00

Glæd dig til denne aften med hele 3 komikere på Comedy House.

THOMAS HARTMANN:

Skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt, og I skal være et vågent publikum for ikke at gå glip af noget – men det er I jo også, ikke? Thomas Hartmann er et levende bevis på, at en stand-up komiker sagtens kan være hård i replikken uden at være grov, og hans optræden er præget af professionalisme, så I altid får både indhold og levering, der passer til netop jer. Thomas’ store overblik og rolige autoritet på scenen gør ham også velegnet som konferencier, og han kan endvidere bookes til at lave jobs på engelsk samt med målrettet materiale.

GRITT JAKOBSEN

Gritt er et af de nyeste comedy-stjerneskud, som du gør klogt i at følge med i rejsen. ✨

Hun tager ofte udgangspunkt i de lidt akavede situationer fra hendes dagligdag, hvor hun med sit kropssprog og sjove historier får publikum til at træde direkte ind i scenen fra hendes liv. Samtidig formår hun at holde publikum i det akavede moment. Dét kræver mod og talent at gøre netop det. Gritt har netop vundet comedybranchens talentpris og er lige nu på comedytour med Eva Jin, David Minerba, Stefan Wibling, Louise Brink og Niels Nielsen med showet ‘Curling Comedy’.”

SIMON RIEMANN

I hæsblæsende tempo tager han udgangspunkt i sig selv og sit eget liv. Med en baggrund som teaterskuespiller, udspiller han sine karakterer på scenen og er ikke bleg for at improvisere og indrage sit publikum for at skabe en unik oplevelse.